“Det er meget, meget enkelt – og meget, meget STORT:
Jeg fandt mig selv!
Karin Naja Ingvorsen, pædagog

“Mit stemmearbejde med Lisbeth Hultmann har været transformerende!
Jeg har fået fat på nye sider af mig selv, som jeg ikke havde adgang til før, og som jeg aldrig havde troet var mig forundt.
Og det blev gjort med en nænsomhed, kærlighed og indlevelse og forståelse, der gjorde selv de mest udfordrende dele af min selvudvikling til en spændende rejse ind i et nyt land.
Jeg er dybt taknemmelig!”
Michael Arnoldus, Direktør Mu Aps

“For mig er stemmearbejdet hos Lisbeth Hultmann en rejse hjem til mig selv. En rejse hvor flere og flere døre til uanede kræfter og muligheder åbnes op lidt efter lidt. Og det mest fatastiske er, at det fortsætter.
Hvad stemmearbejdet hos Lisbeth Hultmann har gjort for mig kan siges ganske kort:
Gjort mig til et helt menneske!”
Andrea Forman, Afspændingspædagog

“Gjennom å være elev i noe over 1 år på Stemme Skolen på Stemmens Palads har jeg haft stor utvickling, både som menneske og som hobbesanger.
Jeg er en kvinne på 46 år og jobber som inspirator/coach/veileder for mennesker, som har ulike utfordringer knyttet til eget selvbilde.
Jeg har utvicklet min evne til å lytte aktivt til hva mennesker har å si, noe som har gjort meg bedre egnet i mit virke, og min evne til å uttrykke meg muntlig er også sterkt forbedret.
Jeg er mer observant enn jeg var tidligere og har i tillegg større forståelse og glede av egen kropp.
Som sanger har jeg fått mer”krop” på stemmen og et større repertoar i forhold til formidling og som korsanger synger jeg mer med ørene.
Lisbeth og hennes medhjelpere underviser på en god og sensitiv måde, som skaper rom for at eleverne kan ta større ansvar for deltakelse og efter den enkeltes eget tempo”
Hildegaard Søli, Norge

“Stemmeskolen er en rejse hjem, som på samme tid er meget givende og udfordrende. Lisbeths måde at være medfølende og intuitivt at tage fat, hvor det skal til, er rørende. Hun har et klarsyn og et talent for at forstå og hjælpe med at forløse det, der sidder i både sindet og kroppen. Det der blokerer for at vi kan leve vores drømme ud og blive den bedste udgave af os selv. Gennem arbejdet med stemmen og kroppen fik Lisbeth lynhurtigt sat ord på mine udfordringer og gav mig værktøjerne til de næste forløsende skridt på min rejse. Stemmen husker det, vi har glemt, – ligesom kroppen gør det. Ved at genopfriske dette hjalp hun mig på rekordtid til at genlære sider i mig selv og at opdage helt nye sider. Jeg har elsket hver en time på skolen. Lisbeth er autentisk, professionel og hun udstråler en stor kærlighed og visdom. Enhver bør opleve det helt særlige og autentiske stemmerum, som Lisbeth Hultmann skaber. ”
Lisbeth Nørremark, jurist og coach