Vocs Mondo har en stab af professionelle sangere og stemmeterapeuter tilknyttet undervisningen og events.

Lisbeth Hultmann, Kunstnerisk konsulent

Lisbeth Hultmann er uddannet klassisk sanger med en baggrund på Den Jyske Opera og Danmarks Radio.
Hun er videreuddannet bevægelsespædagog og har også en 5 -årig terapeutisk uddannelse.
Hun har medvirket i talrige musikteater- og TV- forestillinger og instruerede i 1983 sin egen forestilling “Drømme i lukkede rum”. I 1989 startede hun for alvor med at undervise i sit eget concept indenfor stemmetræning og coaching. I 1991 – 95 koncertvirksomhed med operaensemblet “Bel Canto”. Hendes bog “Stemmens Kraft” udkom i 1995 på forlaget Aschehoug, og blev genudgivet i 2004 i en revideret form. I 2013 er den for 3. gang udgivet som “klassiker” på Frydenlunds Forlag.

Lisbeth Hultmann ser stemmen som et redskab med mange facetter: Et middel til at sende budskab fra hjerte til hjerte – en vej til at dykke ned i dig selv og finde dine sande ressourcer – et spejl, der reflekterer nuet og fortæller hvem du er, og hvordan du lever dit liv.

Lisbeth Hultmann bruger sin stemme som opera – oratorie – og liedsanger i det klassiske og moderne repertoire – og hun bruger den i sin helt egen “intuitive sang”, som heler og forløser. Eller hun bruger stemmen i nuet i dialog med publikum som “event -making” og fælles lydmeditation.

Målet i Lisbeth Hultmanns arbejde er, at vise hvordan man via det kreative arbejde med stemmen kan opløse fysiske og psykiske  blokeringer og livstemaer og stimulere indlæringsprocesser og personlig vækst.

I Danmark har hun arbejdet med kunstnere, lærere, læger, psykologer, psykoterapeuter, sygeplejersker, og alle som har interesse for hendes arbejde.